Verzending

Tijdens het bestelproces geef jij een factuuradres en een afleveradres op. Het factuuradres kan dus verschillen van het gewenste afleveradres. Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te verwerken en verzenden. Daar wij met verse producten werken zijn wij altijd afhankelijk van het productieproces en ontwikkelingen waardoor soms niet alle producten per direct verzendklaar zijn. Wij trachten bestellingen binnen vijf werkdagen te leveren. Wij versturen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Op feestdagen en vlak voor feestdagen versturen wij bestellingen niet, daar wij werken met verse houdbare producten. Wij willen geen overbodige risico’s nemen dat bestellingen langer dan gewenst onderweg zijn i.v.m. weekend en feestdagen waarop PostNL niet bezorgd. Bij buitentemperaturen zoals zomers boven de 25 graden verzenden wij niet.

Wij versturen onze producten met Post NL pakket service. Is op het moment van aflevering niemand aanwezig, wordt de zending opnieuw aangeboden. In veel gevallen wordt bij afwezigheid ook een bericht achtergelaten, hierop vind je instructies om het pakket nogmaals te laten bezorgen en/of af te halen.

Verzendkosten

Bestellingen worden door ons per Post NL pakketpost verstuurd. Wij hanteren het verzendtarief van €4,95 per pakket. Vanaf €39,95,- worden bestellingen franco verzonden binnen Nederland. Wij rekenen geen extra kosten voor handling en administratie.