Bonbons en chocolade bewaren

Bonbons en chocolade bewaren

Bonbons en chocolade kan prima bewaard worden, echter zijn bonbons en chocolade kwetsbaar daar deze gevoelig is voor tempratuur, vocht en geuren. Wij adviseren chocolade als volgt te bewaren om er optimaal van te kunnen genieten:

  • Kies een donkere, vochtvrije plaats, met een constante temperatuur tussen de 15 en 20°C.
  • Bewaar de chocolade niet in de buurt van sterk geurende producten.
  • Bewaar de chocolade bij voorkeur niet in de koelkast

Maar wie kan zo lang het geduld bewaren om de aantrekkingskracht van deze overheerlijke bonbons te weerstaan?

Specifieke wensen

Wil jij je chocoladecadeau laten personaliseren? Een eigen verhaal meegegeven aan je chocolade geschenk? Dat kan ook! Huwelijkscadeaus, geboorte chocolade, een chocolade evenement organiseren? Laat het ons weten wij denken meer in de mogelijkheden.

Patisserie

Manfred Spaargaren confiserie is ook een specialist in exclusieve patisserie. Heeft u iets te vieren of wil je jezelf eens lekker verwennen met de lekkerste taarten, gebakjes, hartige hapjes, zoals borrelsaucijsjes?  Wij kunnen dat perfect voor u verzorgen. Ook kunnen wij een volledige High tea voor uw verzorgen. Het enige wat u hoeft te doen is zelf de thee zetten. Wij bezorgen in een straal van 10 kilometer voor slechts 7,50 euro. Uiteraard kunt u uw bestelling ook bij ons afhalen op een afgesproken tijd. Voor informatie:  Info@manfredspaargaren.nl